INTIMEN EDINSTVEN DOGODEK

ZVOČNO-TERAPEVTSKI
KONCERT S HARFO

Želiš doživeti intimno in edinstveno izkušnjo, ki te bo popeljala v pravljičen svet harfe in potovanja onkraj zavednega?

Si želiš globokega počitka v prostoru, ki te objame s toplino lesa, svečk in vonjem naravnih eteričnih olj?

Ob zdravilnih inštrumentih, katerih vibracije boš čutiš globoko znotraj sebe?

Nedelja 25.2. ob 18:00 - 20:00, Joga loft

Cimermanova ulica 10, Ljubljana Polje

KAJ JE ZVOČNA TERAPIJA S HARFO:

Danes smo z nezdravimi vibracijami (wifi frekvencami, elektromagnetnem sevanju, mestnemu hrupu) prepleteni na vsakem koraku in tvoje telo in um potrebujeta več kvalitetnega počitka in miru, ki pa ga je čedalje težje doseči. Ker so takšne frekvence za nas nenaravne, se kopičijo v našem fizičnem, čustvenem in duševnem telesu, kar pripelje do slabega počutja, utrujenosti in oslabljenega imunskega sistema.

Inštrumenti, ki se uporabljajo na zvočni terapiji, kot so bobni, tibetanske posode, gongi, zvočne vilice, pomirjajoča stresala in harfa pa oddajajo zvoke in vibracije, ki posnemajo naravo in so naravnani na posebne zdravilne frekvence. Zvočno terapijo s harfo v Ameriki redno uporabljajo kot protibolečinsko in antistresno terapijo v bolnišnicah in hospicu, saj dokazano:

  • pomaga pri lajšanju bolečin

  • zmanjša stres in tesnobo

  • sprošča mišice

  • znižuje visok krvni tlak

  • pomaga pri nespečnosti

Predvsem pa zvočna terapija pomaga, da se tvoje telo lahko globoko spočije, regenerira in aktivira razstrupljevalni proces.  

KAKO POTEKA ZVOČNA TERAPIJA:

Ležal/-a boš na joga podlogi, svoja kolena podprla z bolsterjem, glavo z blazino in pokrita boš z odejo. Vsi pripomočki bodo zate že pripravljeni. Tanja te bo vodila v nekaj globokih dihov in postavljanju tvoje namere. Preko kratke meditacijske zgodbe, se boš počasi prepuščala zvokom Anjine harfe, ki se bodo nadaljevali z ostalimi inštrumenti. Ob koncu te bo Tanja nežno prebudila z vonjem eteričnih olj in z ljubeznijo nabranim domačim čajem, ki ti bo pomagal pri fokusu in koncentraciji skozi dan.

Če te ta edinstvena izkušnja kliče, klikni na gumb spodaj in se prijavi!

KDO  TE BO VODIL

ANJA GABERC je harfistka z bogatimi domačimi in mednarodnimi izkušnjami. Njen študij harfe se je začel v domačem Kopru, nadaljeval v Ljubljani, Pragi in Bruslju. Je prejemnica Prešernove nagrade Akademije za glasbo v Ljubljani, nagrade na mednarodnem tekmovanju mladih glasbenikov v Genovi in mednarodnem tekmovanju Petar Konjović v Beogradu. Leta 2005 je kot edina slovenska predstavnica nastopala na 9. svetovnem harfističnem kongresu v Dublinu in imela samostojni koncert na Irskem.

Danes nastopa v komornih zasedbah, sodeluje z Orkestrom Slovenske filharmonije, SNG Ljubljana ter Sinfoniki RTV . Poleg koncertiranja pa je predana pedagoškemu delu z mladimi, saj je od leta 2008 redni profesor na Konzervatoriju za glasbo in balet v Ljubljani. Svoj prosti čas Anja najraje preživi v naravi, na jogi ali ob branju knjig.

TANJA KOVAČIČ je umetnostna in zvočna psihoterapevtka. Večina svojega znanja, življenjskih in delovnih izkušenj je pridobila v tujini. Od študija na akademiji lepih umetnosti v Benetkah, vodenja galerij in umetniških dražb na križarskih ladjah, do študija Intermodalne kreativne psihoterapije na Ikon Institute of Australia in zvočne terapije na Academy of sound healing International.

Z zvokom se je začela ukvarjati že od malih nog, saj prihaja iz družine glasbenikov. Pri 9-ih letih je postala najmlajša članica godbe Stična in je končala glasbeno šolo prečne flavte. Po 20-ih letih pa je zvok začela uporabljati v terapevtske namene, kar počne danes tako na rednih tedenskih praksah Globokega počitka, kot tudi na individualnih srečanjih, delavnicah in oddihih. Tanja najraje svoj čas preživlja ob morju, raziskuje novo glasbo, posluša podkaste, ustvarja kolaže in bere.

Mnenja udeležencev

"Najboljši del izkušnje je to, da se mi v tistem času v glavi ni podilo nič drugega, kot samo zvok glasbil. Najbolj mi je bil všeč šamanski boben. Občutil sem ga, kot da bi me njegov zvok objel iz vseh strani. Iskreno mi je bilo težko določiti iz kje je zvok dejansko prihajal, samo čutil sem njegovo toplino in objem."


- nik Ž. -

"Popolnoma sproščena, pomirjena, zadovoljna s tem kar je. Vse skrbi za tisti čas odpadejo. Bolj čutim svoje telo, olj sem povezana s seboj. Bolj empatična do ljudi okoli sebe."

- nika R. -

"Zelo so me presenetili različni zvoki, predvsem takšni, ki jih niti ne pričakuješ. Vsak zvok me je popeljal drugam, stran od zemeljskega sveta. Presenečena sem bila, da so zvoki tako nenavadno potovali po prostoru. Zdelo se mi je, kot da imam individualno terapijo in ne v skupini."

- naja z.. -

Vprašali ste naju

Stopi z nama v stik

@releasing.within

*Z vpisom podatkov se strinjate z našo politiko zasebnosti

Zasebnost in piškotki | Splošni pogoji poslovanja | © 2023 releasingwithin | Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.

Prijava na oddih

Po oddaji prijave, le-to potrdiva v najkrajšem možnem času.

V kolikor ne prejmeš potrdila v roku 24. ur, pokukaj v promocije in vsiljeno pošto, kamor se lahko skrije najin odgovor ali nama piši na info@releasingwithin.com.

Če prijavljaš 2 ali več oseb, izpolni obrazec za vsako osebo posebej.

Rezerviraj svoje mesto

Vnesi svoje ime in priimek, email naslov in v sporočilu napiši na katero prakso/ praznovanje se prijavljaš (uvodna ura art terapije, joga prakse, zvočna terapija, praznovanje rojstnega dne, itd.) ter morebitna druga vprašanja, ki jih imaš za naju. 

Po prejetju tvojega sporočila, ti odgovoriva v najkrajšem možnem času.