Petek, 5. november ob 18:00

USTVARI CILJE ZA LETO 2024

Na delavnici "Več kot vision board" boš poleg ciljev za leto 2024 s pomočjo zabavnih tehnik lahko odkrila, kaj je tisto, kar te drži nazaj in manifestirala uresničitev svojih želja, sanj in ciljev!

5.november, 18:00-21:00

JOGA LOFT, Cimermanova ulica 10

TA DOGODEK JE ZATE, ČE:

Želiš nastaviti NAMERO ZA 2024,

imaš CILJE, a ne veš kako JIH URESNIČITI,

imaš cilje in načrt in bi ga rada ENERGETSKO PODKREPILA,

potrebuješ VEČ JASNOTI V ŽIVLJENJU.

Kako greš lahko v leto 2024 bolj pripravljena in z jasnejšimi cilji?

Tako, da se udeležiš delavnice, ki jo bomo izvedle v novembru. S pomočjo kreativne tehnike kolaža in ob strokovnem vodstvu, bo vsaka zase, v podporni skupinski atmosferi polagala svoje sanje, želje in namere na papir. Kadar vision board delaš v skupini, so energije močnejše in vizualizacije jasnejše.

ODGOVORILA SI BOŠ NA VPRAŠANJA:

Kaj si želim doseči in doživeti naslednje leto?

Katere so moje prioritete?

Kaj mi ne služi več in lahko končno spustim?

Kako lahko sama sebi bolj zaupam, presežem običajne omejitve in posežem po višjih vibracijskih-energetskih stanjih?


USTVARJANJE VISION BOARDA

Vision board ti bo razkril kam usmeriti fokus v letu 2024. Ljudje se najbolj zanašamo na čutilo vida. Tisto, kar je pred tvojimi očmi večino časa, bo um začel jemati kot cilj in delovati v tej smeri. Kot je napisala Nataša, udeleženka ene izmed prejšnje delavnice: “Že sam pogled vsak dan na moj ustvarjen Vision board mi daje novega zagona, notranji mir in zadovoljstvo in v meni se zbudi glas - vse bo v redu, zaupaj!”


Možgani določijo višjo vrednost slikam kot besedam na papirju. Zato je vision board tako učinkovita tehnika uresničevanja sanj in ciljev. Vsakič ko ga pogledaš, je kot da bi stopila korak bližje k vsemu kar si želiš. 

INTEGRACIJA TVOJIH CILJEV IN SANJ

Integracijo tvojih ciljev in sanj bo podprl globinski počitek v restorativnih joga položajih ob spremljavi zdravilnih zvokov. Z restorativnimi položaji boš začela spuščati preobremenjenost in stres in ga transformirala v pretočnost in olajšanje. Pobožala boš sebe, svoje sanje in cilje, od znotraj. Začutila se boš kot bolj mehko, sproščeno bitje.

RESTORATIVNA JOGA & ZVOČNA TERAPIJA

Restorativna joga se osredotoča na upočasnjevanje. Sprostitev. NEdelovanje. To se dogaja s pomočjo različnih pripomočkov kot so, joga kocke, bolsterji in mehke deke. Restorativni položaji so protiutež dinamiki in akciji, v kateri smo večino časa. Celoten proces te podpre tako, da se res lahko zares predaš.

Zvočna terapija je oblika frekvenčnega celjenja, ki deluje direktno na energijske centre - čakre, telesne celice in možganske valove. Medtem, ko si ti v stanju globokega počitka, zvok potuje točno tja, kjer so fizične, mentalne in čustvene blokade ter jih začne sproščati. 

KDAJ?

Srečale se bomo v petek, 17.11 ob 18:00 - 21:00. S seboj prinesi zvezek, vodo, obleci se tako, da ti bo udobno in toplo.


KJE?

Program bo potekal v našem magičnem in z lesom obdanim joga loftu, na obrobju Ljubljane. Vadeči pravijo, da je joga loft prostor, kjer se čas ustavi in da se od trenutka, ko stopiš vanj, počutiš kot doma. Varno. Pridi in presodi sama 🙂


KOLIKO?

50 eur

Vključuje strokovno vodenje dveh učiteljic, celoten material za visionboard (revije, barvice, škarje, lepila, itd), joga pripomočke (podloge, kocke, bolsterje), topli napitek med ustvarjanjem, zvočno terapijo.


Mnenja udeležencev

“Dragi Tinkara in Tanja! Hvaležna se vama za izkušnjo! Res sem se imela super, ure so minevale tako hitro da se nisem niti zavedala Mislim da bi si vsak od nas lahko privoščil vsake toliko takšno izkušnjo in si podaril čas samo zase. Upam da bosta še veliko ustvarjali in nas razvajali z raznimi delavnicami! HVALA VAMA IZ SRCA!!”


- Anja G.. -

"Menim, da sta Tinkara kot  tudi Tanja vse predali s srcem. To se je zares opazilo skozi njuno iskrenost , preprostost. Prevzele so me predvsem tehnike kreativnosti, kjer si lahko na nek subtilen način izrazil, videl sebe."

- Manuela M. -

“Spomnim se, da je bil čisto takoj odklop! Vse misli dneva so šle stran! Kar naenkrat sem bila sproščena, kot v nemek zenu, V MIRU.”

- nika S. -

Vprašala si naju

Stopi z nama v stik

@releasing.within

*Z vpisom podatkov se strinjate z našo politiko zasebnosti

Zasebnost in piškotki | Splošni pogoji poslovanja | © 2023 releasingwithin | Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.

Prijava na oddih

Po oddaji prijave, le-to potrdiva v najkrajšem možnem času.

V kolikor ne prejmeš potrdila v roku 24. ur, pokukaj v promocije in vsiljeno pošto, kamor se lahko skrije najin odgovor ali nama piši na info@releasingwithin.com.

Če prijavljaš 2 ali več oseb, izpolni obrazec za vsako osebo posebej.

Rezerviraj svoje mesto

Vnesi svoje ime in priimek, email naslov in v sporočilu napiši na katero prakso/ praznovanje se prijavljaš (uvodna ura art terapije, joga prakse, zvočna terapija, praznovanje rojstnega dne, itd.) ter morebitna druga vprašanja, ki jih imaš za naju. 

Po prejetju tvojega sporočila, ti odgovoriva v najkrajšem možnem času.