Butični oddihi

Oddihi so glavna dogajanja Releasing Within vizije. Ravno tu se največkrat zgodijo tiste globinske spremembe v osebni rasti. Tista sprostitev. Osvoboditev v tvojem jedru.

Celoten proces se dogaja s podporo treh glavnih stebrov:

LOKACIJE, OB KATERIH TI ZASTANE DIH

Izbirava lokacije, ki te v celoti podprejo. Kjer se počutiš kot doma, takoj, ko prispeš. Izbirava lokacije, ki so kot iz pravljice. Kjer misliš, da je skoraj predobro, da bi bilo resnično. Še kako resnično. Okolje v katerem si, dokazano vpliva na tvoje počutje, motivacijo in te dodatno podpre pri osebnih spremembah na vseh nivojih. Če se že odločiš za oddih, zakaj si ne bi oddahnila kar v raju? Vsaj za tistih nekaj dni v letu…

CELOSTNI TEMATSKI PROGRAM

Tema vsakega oddiha je drugačna, zato je program vedno skrbno izbran. Vsebuje vse od poglobljenih razlag joga položajev z elementi chi gonga, kreativnih delavnic, art terapije, zvočnih kopeli, rednih fizičnih praks in meditacij, ustvarjanja z rokami, srčnih pogovorov, raziskovanja narave, intuitivnega plesa in igre. Te tehnike in procesi temeljito podprejo tvojo osebno rast. Vedno poskrbimo tudi za kakšno presenečenje. Ne glede na to ali se na naše oddihe vračaš vedno znova, ali pa se nam pridružiš prvič, vsakič dobiš točno to kar rabiš.

HRANA ZA DUŠO

Pregrešno dobra hrana je za marsikoga eden izmed glavnih razlogov, da se vedno znova vrača na naše oddihe. Postreženo ti bo z bogatim, zdravim in okusnim brunchem. Veganske pite, namazi, domača granola, sveže pečeni rogljički ter zelenjava in sadje iz vrtov lokalnih kmetov te bodo nahranili do večera. Razvajali te bomo z dobrotami okoliša; od sveže ulovljenih rib, zelenjave lokalnih kmetov, divje hrane, odvisno od lokacije oddiha. Hrana je v večini vegetarijanska in veganska.

Zelo pomemben del tvojega oddiha je tudi to, da imaš dovolj prostega časa. Zato ne potrebuješ slediti celotnemu programu, le tistemu, kar ti paše v danem trenutku. Tu imaš priložnost, da si brez slabe vesti vzameš več časa zase, za popoln odklop in delaš na sebi v svojem ritmu.

KAKO POTEKA DAN NA ODDIHU
Program vsakega oddiha je glede na izbrano tematiko malo drugačen. Spodaj si lahko prebereš okviren program.

Jutra so posvečena nežnim joga praksam, ki podprejo funkcionalnost telesa in te pripravijo na dan pred tabo. Vsaka praksa ima drugačno temo, kar ti pomaga vadbo doživeti v polnosti.

Postregli ti bomo z bogatim, zdravim in okusnim brunchom. Veganske pite, namazi, sveže pečeni rogljički ter zelenjava iz našega vrta te bodo nahranili do večera.

Popoldan se lahko udeležiš skrbno pripravljenih delavnic ter praks (art terapija, zvočne delavnice, restorativne joga prakse, itd), ki ti bodo omogočile zabavne in globje vpoglede vase, lahko pa ga preživiš, kot želiš sama. Na vsakem oddihu ti ponudimo predloge izletov, okoliških zanimivosti in bližnjih skritih kotičkov, ki jih v času, ki si ga vzameš zase, lahko raziskuješ.

Zvečer se boš spomnila dneva, ki je za tabo in z najlepšimi sončnimi zahodi pozdravila noč, ki prihaja. Včasih ob zvočnih kopelih, drugič ob plesu, glasbi ali igranju ob ognju.

Mnenja udeležencev

“Všeč mi je bilo, da je vključenih veliko aktivnosti in različnih delavnic. Rada pa imam tudi prosti čas, ki je vmes. Jaz vedno odidem z nečim novim zase, novim samozavedanjem, hvaležnostjo, napolni me s toplino in srčnostjo. Lahko sem jaz jaz in taka sem sprejeta.”

- Manja P. -

Lahko pohvalim vse, magično lokacijo, čudovito vodene vadbe joge in seveda slastno Simonovo kuharsko mojstrovino. Lahko pa tudi povem, da sem na eni izmed popoldanskih sprostitvenih jog, doživela totalni odklop, ki ga ne morem primerjati niti z eno znano izkušnjo.”


- nataša P. -

“Na joga oddihu sem bila že tretjič in me je bilo sprva malo strah, da ne bo dosegel pričakovanj prejšnjih let. Bil je drugačen, ampak spet točno to kar sem potrebovala.”

- Lonja T. -

Prijavi se na naslednji oddih
Slike prejšnjih oddihov

Stopi z nama v stik

@releasing.within

*Z vpisom podatkov se strinjate z našo politiko zasebnosti

Zasebnost in piškotki | Splošni pogoji poslovanja | © 2023 releasingwithin | Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.

Prijava na oddih

Po oddaji prijave, le-to potrdiva v najkrajšem možnem času.

V kolikor ne prejmeš potrdila v roku 24. ur, pokukaj v promocije in vsiljeno pošto, kamor se lahko skrije najin odgovor ali nama piši na info@releasingwithin.com.

Če prijavljaš 2 ali več oseb, izpolni obrazec za vsako osebo posebej.

Rezerviraj svoje mesto

Vnesi svoje ime in priimek, email naslov in v sporočilu napiši na katero prakso/ praznovanje se prijavljaš (uvodna ura art terapije, joga prakse, zvočna terapija, praznovanje rojstnega dne, itd.) ter morebitna druga vprašanja, ki jih imaš za naju. 

Po prejetju tvojega sporočila, ti odgovoriva v najkrajšem možnem času.