Praznovanja

“Za praznik vstopamo v prostor igre, nečesa, kar je dvignjeno nad vsakdanjost, zakone, čas in prostor.”

Se tudi tebi ne ljubi več vsako leto praznovati enako? Si želiš malo drugačnega žura? 

Namesto klasičnih zabav, po koncu katerih si utrujena od vsega načrtovanja in dela, raje povabi svoje najbližje na pris(o)tno druženje v ženskem krogu, kjer boste druga drugi največje darilo, midve pa poskrbiva za vse ostalo. 

Najlepša praznovanja so tista, v katerih smo obkroženi z ljudmi, kateri nam veliko pomenijo in s katerimi ustvarjamo nepozabne spomine. Naj bo tvoje praznovanje darilo vsem povabljenim. Mogoče se tega ne spomniš več, ampak včasih smo praznovali drugače. Praznovanja so bila nekaj posebnega. Čarobnega. Povezovalnega. V zahodnem svetu smo skoraj pozabili, kako se zares praznuje rojstni dan, baby shower, dekliščino, konec enega in začetek drugega letnega časa. Mogoče misliš, da takšno praznovanje ni za tvoj krog prijateljic, ker ste si v pogledih in vrednotah različne. Iz izkušenj ti lahko rečeva, da boš prijetno presenečena, ker se boš tako z njimi kot s sabo globlje povezala, videle se boste v drugačni luči, z bolj odprtimi srci, v bolj ženski energiji. Mogoče boš prvič v življenju z njimi začutila pris(o)tnost, globoko povezanost in zavezništvo.

Izbiraš lahko med tremi čudovitimi paketi pris(o)tnih praznovanj ali pa si ustvariš svojega po lastnih željah.

Ustvarjanje kolaža

Se spomniš, kako si se kot otrok veselila presenečenj, ustvarjanja in zabave v družbi prijateljev? Tudi kot odrasli si zaslužimo takšna praznovanja! Sebe in svoje najbližje preseneti z intimnim ženskim krogom, ki vam bo podaril ljubeč vpogled v vas same. 

Znotraj tega praznovanja se boste prizemljile s pomočjo globokih dihov in izbranih pesmi. Izbirale boste karte, postavile namere in se v flowu prepustile zabavnemu ustvarjanju kolaža. Za popoln zaključek sledi še zvočna terapija in krog deljenja vtisov. Takšno praznovanje bo poskrbelo, da se boste vse prisotne čustveno in mentalno sprostile in dobile o sebi povsem nove uvide. Po dogovoru zate in tvoje povabljene pripravimo mini zaključno pogostitev.

ČAS TRAJANJA: 3 ure + zaključna pogostitev (po dogovoru)
OKVIRNA CENA: 50/osebo + zaključna pogostitev
KAJ POTREBUJEŠ: Joga podlogo, če želiš imeti svojo. Vsi ostali materiali so vključeni.
MAX ŠT. UDELEŽENCEV: 8 na najini lokaciji, 20 na poljubni lokaciji
MIN ŠT. UDELEŽENCEV: 6

Art terapija

Tudi ti ob hitrosti življenja pozabljaš na svojo resnično moč? Si želiš v intimnem ženskem krogu začutiti svoje potenciale in se s svojimi najdražjimi povezati na povsem nov način?

S povabljenimi boste najprej sproščale fizične, čustvene in mentalne blokade preko chi gonga in glasu, preko art terapije pa boste odprle dostop do svoje podzavesti in njenih skritih sporočil, simbolov, slik in barv. Lahkotno in igrivo boste raziskovale svoja čustva, občutke in misli in preko vodenega procesa ustvarjanja z različnimi materiali (akrilne barve, barvice, voščenke, flomastri, izrezki iz revij, … ) dostopale do skritih potencialov. Praznovanje se zaključi z zvočno terapijo in deljenjem v krogu. Po dogovoru zate in tvoje najdražje pripravimo mini zaključno pogostitev.

ČAS TRAJANJA: 3 ure + zaključna pogostitev (po dogovoru)
OKVIRNA CENA: 50/osebo + zaključna pogostitev
KAJ POTREBUJEŠ: Joga podloga, če želiš imeti svojo. Vsi ostali materiali so vključeni.
MAX ŠT. UDELEŽENCEV: 8 na najini lokaciji, 20 na poljubni lokaciji
MIN ŠT. UDELEŽENCEV: 6

Zabava in ples

Se tudi ti želiš zabavati z občutkom, da čas ne obstaja? Plesati brez omejitev?

Preko smeha in plesa, interaktivnih iger v parih in skupini, zabavnega risanja in sprostitve v restorativnem položaju ob zvoku šamanskega bobna se boste povabljene med sabo spoznale na čisto nov način. Doživele boste občutke globokega zadovoljstva in celovitosti ter se premaknile iz občutka zakrčenosti v bolj pretočno stanje. Po dogovoru zate in tvoj krog pripravimo mini zaključno pogostitev. 

ČAS TRAJANJA: 3 ure + zaključna pogostitev (po dogovoru)
OKVIRNA CENA: 50/osebo + zaključna pogostitev
KAJ POTREBUJEŠ: Vsi materiali in yoga podloge so vključeni. Če želiš prinesti svojo podlogo ali barve lahko.
MAX ŠT. UDELEŽENCEV: 8 na najini lokaciji, 12 na poljubni lokaciji
MIN ŠT. UDELEŽENCEV: 6

Mix and Match

Spodaj izberi tri najljubše aktivnosti, ki jih želiš vključiti v svoje praznovanje. Vpiši svoje ime, priimek ter email naslov, v okencu “sporočilo” napiši okviren datum praznovanja, število ljudi in telefonsko številko.

Stopi z nama v stik

@releasing.within

*Z vpisom podatkov se strinjate z našo politiko zasebnosti

Zasebnost in piškotki | Splošni pogoji poslovanja | © 2023 releasingwithin | Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.

Prijava na oddih

Po oddaji prijave, le-to potrdiva v najkrajšem možnem času.

V kolikor ne prejmeš potrdila v roku 24. ur, pokukaj v promocije in vsiljeno pošto, kamor se lahko skrije najin odgovor ali nama piši na info@releasingwithin.com.

Če prijavljaš 2 ali več oseb, izpolni obrazec za vsako osebo posebej.

Rezerviraj svoje mesto

Vnesi svoje ime in priimek, email naslov in v sporočilu napiši na katero prakso/ praznovanje se prijavljaš (uvodna ura art terapije, joga prakse, zvočna terapija, praznovanje rojstnega dne, itd.) ter morebitna druga vprašanja, ki jih imaš za naju. 

Po prejetju tvojega sporočila, ti odgovoriva v najkrajšem možnem času.