Ponudba

Pri Releasing Within s tabo deliva art terapijo, celostno prakso joge z elementi chi gonga, zvočno terapijo, butične oddihe in pris(o)tna praznovanja. Predajava ti znanja, vodiva v transformativne procese in nudiva varen prostor, kjer lahko spustiš, kar sta ti naložili vzgoja in družba ter se opolnomočiš in prevzameš odgovornost za svoje življenje zdaj!

Tanja uči art terapijo in zvočno terapijo, v obliki skupinskih ali individualnih srečanj, Tinkara pa joga prakse z elementi chi gonga, v manjših skupinah in individualno. Poleg rednih delavnic za osebno rast, lahko z nama ustvariš tudi unikatno praznovanje ali pa si privoščiš edinstven oddih na lokacijah, ki ti vzamejo dih.

Redne prakse se izvajajo v butičnem joga loftu v Ljubljani - Polje. Svetel, topel, z lesom obdan prostor, za katerega ljudje, ki ga redno obiskujejo pravijo, da se od trenutka, ko stopiš vanj, počutiš kot doma. Varno. Prostor, v katerega si vabljena, ko se želiš zares ustaviti, odpočiti in pocrkljati. Prostor, v katerega lahko prideš tudi nekaj minut pred prakso, si vzameš čas v našem cozy bralnem kotičku, si izbereš najljubše karte ali knjigo in se pogreješ ob skodelici z ljubeznijo nabranega domačega čaja.

Stopi z nama v stik

@releasing.within

*Z vpisom podatkov se strinjate z našo politiko zasebnosti

Zasebnost in piškotki | Splošni pogoji poslovanja | © 2023 releasingwithin | Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.

Prijava na oddih

Po oddaji prijave, le-to potrdiva v najkrajšem možnem času.

V kolikor ne prejmeš potrdila v roku 24. ur, pokukaj v promocije in vsiljeno pošto, kamor se lahko skrije najin odgovor ali nama piši na info@releasingwithin.com.

Če prijavljaš 2 ali več oseb, izpolni obrazec za vsako osebo posebej.

Rezerviraj svoje mesto

Vnesi svoje ime in priimek, email naslov in v sporočilu napiši na katero prakso/ praznovanje se prijavljaš (uvodna ura art terapije, joga prakse, zvočna terapija, praznovanje rojstnega dne, itd.) ter morebitna druga vprašanja, ki jih imaš za naju. 

Po prejetju tvojega sporočila, ti odgovoriva v najkrajšem možnem času.