SKUPINSKA TERAPEVTSKA SREČANJA

KREATIVNE  DELAVNICE 
SAMORAZISKOVANJA

Začetek 13.5.24 in vsak drugi ponedeljek (Joga loft, Ljubljana)

Vrni se v svoj naraven način bivanja in počasnejši ritem življenja. Umiri se od nenehnega hitenja in zopet začuti kdo si. Slikaj s prsti, ustvarjaj kolaže, printe iz listov dreves in kamenčkov. Pleši, spoznavaj so-čuteče ljudi skozi glasbo, zgodbe in še in še…

Skozi vodene kreativne in terapevtske procese boš:

😍  bolje spoznavala sebe, dvignila samozavest in osebno moč

💞  izboljšala odnos do sebe, okolja in ljudi

💡  hitrejše in učinkoviteje reševala probleme

🗣  izboljšala komunikacijo in zdravo postavljanje mej

🌈  ustvarila prostor za zdravo izražanje misli, čustev in občutkov 

🌞  zmanjšala tesnobo in vsakodnevni stress

🎈  dobila nove ideje, katere korake narediti naprej v osebnem in poslovnem življenju

Izkušnje strank

"Tanja mi je preko kreativnih terapij pomagala premagati strahove, ki so se mi pojavili med nosečnostjo. Že po 6-ih srečanjih sem uspela preobraziti stare načine videnja in razmišljanja, ki so temleljili na nezaupanju in dvomih, v nove načine, polne zaupanja, ljubezni in miru."


- JANJA R. -

 "Imela sem božansko in transformativno art terapijo s Tanjo. Počutim se lažje in svobodneje! Način, kako je vključila risanje, miselnost in čustva, me je popeljal na osupljivo potovanje, polno novih odkritij. Bilo je navdihujoče, ganljivo in nekaj, kar priporočam vsakemu, še posebno tistim, ki čutite da ste obtičali na eni točki in ne veste kako naprej. Orodja, ki sem jih prejela, pa lahko uporabljam skozi vse življenjske izzive."

- kylie C. -

“Izkušnja je bila nekaj krasnega! Jaz sem bila čisto v eni drugi sferi v tistem momentu. Bilateralno risanje je sprostilo ves stres!”

- Mojca K. -

Za udeležbo delavnic ne potrebuješ nobenega umetniškega znanja in izkušenj. Najbolj pa lahko preseneti ravno tebe, čeravno misliš, da nisi kreativna.  Namenjene so tvoji sprostitvi in igri, veselju in raziskovanju. Vsemu kar si rada počela kot otrok, a si na to vrsto igre pozabila.

KREATIVNOST NI TALENT. KREATIVNOST JE NAČIN DELOVANJA. JE MOŽNOST ZA IGRO IN RAZISKOVANJE, KI TE PRIPELJE DO NOVIH OBZORIJ IN SPOZNANJ.

Eden največjih in najbolj srčnih strokovnjakov na področju travme in duševnega zdravja, GABOR MATE pravi, da je igra ključna stvar za zdrav razvoj možganov in zdravo interakcijo v odnosih. Pridi se igrat z nami tudi ti!

1. TEDEN - 13. MAJ
Kreativni dih in meditativno risanje ob glasbi

Hitro boš lahko premaknila fokus iz zunanjega kaosa v svoj notranji mir. Pozabila boš na čas in prešla iz zakrčenega stanja v flow.

Risba kreativnega diha, ti bo dala vpogled, kje si se bolj sprostila, medtem ko te bo meditativna risba spomnila, kako se počutiš, ko se odločiš ustavit, vzeti čas zase in prepustiti življenju. 

2. TEDEN - 27. MAJ
Vodeni Intuitivni ples

Začela boš leže na podlogi in počasi spoznavala in premikala vsak delček svojega telesa. 

Na koncu pa boš presenečena, kako močno in ženstveno se lahko počutiš, ko daš svojemu telesu priložnost, da se izrazi skozi ples, korak za korakom, gib za gibom, v čisto tvojem ritmu. 

3. TEDEN - 10. JUNIJ
Rišem svoje osebne meje

Preko risbe boš raziskala in si razjasnila  kje so tvoje osebne meje v odnosih, v službi, doma.

Kdaj jih prekoračiš sama in kdaj dovoliš, da jih prekoračijo drugi. Kako jih skomunicirati z svojimi najbližjimi. 

 

4. TEDEN - 24. JUNIJ
Rišem rešitve za spremembe in izzive

Živimo v času velikih, hitrih in nenadnih sprememb. Naš um, na katerega se najbolj zanašamo pa sprememb nima rad. 

Z uporabo neobičajnih predmetov in orodij boš izkusila in ugotovila, kako je lahko sprememba pozitivna in dobrodošla za tvojo osebno rast in osebno zadovoljstvo. Kako lahko spremembo vidiš kot poligon za igro. 

"Vsako srečanje je imelo par aha momentov. Najbolj mi je ostalo v spominu, ko smo risali kar čutimo znotraj telesa, to je bilo po meditaciji in kar sem narisala je bilo res zame globljega pomena."
MANJA P. 

Spoznaj Tanjo

Tanja je večina svojih življenjskih in delovnih izkušenj pridobila v tujini. Od študija umetnosti v Benetkah, vodenja galerij, umetniških dražb in interaktivnih seminarjev na luksuznih čezoceankah, do študija Intermodalne kreativne psihoterapije, vodenja delavnic in team buildingov v Avstraliji. 

Življenje jo je po 15-ih letih usmerilo nazaj h koreninam, v Slovenijo, kjer trenutno skupaj s Tinkaro Končar so-kreira novo zgodbo pod imenom Releasing Within. Tanja s kreativnim pristopom ustvari priložnost za globlji vpogled v trenutno stanje človeka na igriv in lahkoten način. Ljudje na njenih delavnicah tako najdejo ganljiva spoznanja na svoja življenjska vprašanja.

"Verjamem, da ima vsak od nas svoj primaren način izražanja. Ko se zopet povežeš s tem kreativnim delom, se v tebi nekaj prebudi, aktivira in sprosti- Tako prideš do odgovorov na svoja življenjska vprašanja veliko hitreje in lahkotneje"

 

KDAJ?

Začnemo v ponedeljek 13. maja, 2024 ob 19:00 - 20:30. 

Srečanja bodo potekala ob ponedeljkih ob isti uri na vsakih 14 dni, do vključno 24. junija, 2024. Skupina bo intimna, do 8 ljudi. 

KJE?

Srečanja bodo potekala v Joga loftu, na Cimermanovi ulici 10, Ljubljana-Polje. Ko bo lepo vreme, pa bomo delavnice izvajali tudi v naravi in boš o tem pravočasno obveščena. 

KAJ POTREBUJEM?

Za vse materijale bo poskrbljeno in so vključeni v ceno. Če imaš doma svoje najljubše barvice, pa jih lahko prineseš s seboj.

KOLIKO?

Prispevek za enkraten obisk je 25€ 

 

Stopi z nama v stik

@releasing.within

*Z vpisom podatkov se strinjate z našo politiko zasebnosti

Zasebnost in piškotki | Splošni pogoji poslovanja | © 2023 releasingwithin | Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.

Prijava na oddih

Po oddaji prijave, le-to potrdiva v najkrajšem možnem času.

V kolikor ne prejmeš potrdila v roku 24. ur, pokukaj v promocije in vsiljeno pošto, kamor se lahko skrije najin odgovor ali nama piši na info@releasingwithin.com.

Če prijavljaš 2 ali več oseb, izpolni obrazec za vsako osebo posebej.

Rezerviraj svoje mesto

Vnesi svoje ime in priimek, email naslov in v sporočilu napiši na katero prakso/ praznovanje se prijavljaš (uvodna ura art terapije, joga prakse, zvočna terapija, praznovanje rojstnega dne, itd.) ter morebitna druga vprašanja, ki jih imaš za naju. 

Po prejetju tvojega sporočila, ti odgovoriva v najkrajšem možnem času.