5-dnevni oddih v španskem poletju

JOGA + ART = SELF*CARE

Začni svojo poletno avanturo na rajskem koščku Zemlje, ki ti vzame dih! Sprosti se z jogo in spočij v objemu zdravilnih zvokov. Aktiviraj svojo moč s kreativnimi art delavnicami in posadi seme vsega kar podpira tvojo osebno rast. Razišči čarobno andaluzijsko pokrajino in se prepusti  življenju, da te zapelje.

3.7. - 7.7.2024

Andaluzija, Španija

Na vrhu hriba, blizu idilične španske vasice, leži magična vila počitka in dih jemajočih razgledov. Prostor, katerega ime ti sporoča, da je tam “ključno le biti” (Ki2B).

Bivala boš v zen okolju z udobjem luksuznega hotela.

Predstavljaj si, da se zbudiš s sončnim vzhodom, jutranjo jogo in meditacijo. Ješ slastne španske specialitete, vse od paelle, tapasov in sveže morske hrane. Popoldan ustvarjaš na kreativnih art delavnicah, raziskuješ jezero Vinuela, idilične vasice ali budistični center Kalachakra. Ob večerih se sproščaš ob terapevtskih zvokih, plesu, druženju ob ognju ter vrsti presenečenj.

Si tudi ti želiš v podporni skupnosti ustvarjati nepozabne spomine, ki ti ostanejo za celo življenje?

Mnenja udeležencev

"Letošnji joga oddih je meni dobesedno spremenil življenje! In za tem stojim 1.000.000%. Vzdušje, lokacija, joga in družba, vse je bilo odlično. Prijavila sem se zato, da naredim nekaj zase in ker sem rabila pavzo, dobila pa sem mnogo več. Ne vem, če sem že kdaj doživela toliko pozitivne energije na enem mestu." 

- lonja t. -

"Moraš ga doživeti, moraš jih spoznati, moraš okusiti! Sploh ne razmišljaj, samo prijavi se!"

- Suzana S. -

LOKACIJA, KI  TI  VZAME  DIH

Izbirava lokacije, ki so kot iz pravljice.

Če se že odločiš za umik, zakaj si ne bi umaknila kar v raj? 

Prostor je plod srčne vizije in truda Bianche in njenega moža iz Nizozemske, ki sta leta 2018 posest kupila in prenovila v moderno špansko vilo, ki je namenjena oddihom. Vila je oblikovana tako, da lahko skupina ljudi uživa v druženju in sproščanju, obenem pa spoštuje tvojo privatnost, ko jo potrebuješ.

Posestvo ima čudovit privatni bazen, ogromno skritih kotičkov in teras od koder lahko občuduješ dih-jemajoče razglede okoliških gora in jezera. 

Najbolj poseben prostor je velika joga soba z kaminom in velikimi panoramskimi okni, ki nudijo veličasten pogled na gore in jezero.

CELOSTNI  PROGRAM

Tema oddiha je self*care.

Skrb zase je zdrav odnos do sebe. Velikokrat na zunaj izgleda, kot da znamo skrbeti zase. Imamo dobro službo, prijetnega partnerja, krog prijateljic, topel dom. A znotraj se oglaša občutek, ki ga morda ne znamo niti ubesediti. Občutek tesnobe, utrujenosti in globokega nezadovoljstva s spremljajočim občutkom krivde ter strahu. 

Na tem oddihu, te bova usmerili na tiste dele tebe, ki najbolj rabijo tvojo pozornost. Deli, ki si jih zaradi pričakovanj družbe in vzgoje potlačila in zapostavila. Odkrila boš, kaj je tisto, kar ti potrebuješ, da lahko bolj ljubeče in sočutno poskrbiš zase. Skozi pet dni oddiha, te bova peljali v občutke miru, pretočnosti, veselja in prisotnosti. Spodaj si poglej kako.

JUTRANJE joga prakse in tematske meditacije bodo nežne in dostopne za vse. Tinkara te bo podprla v tem, da boš sama našla svoj način premikanja in globjega diha. 

POPOLDAN se lahko udeležiš skrbno in strokovno pripravljenih delavnic, ki so namenjene temu, da "slečeš" stare osebne omejitve, ki te že res predolgo ovirajo in zaživiš sebe!  Delo na sebi ne rabi vedno biti težko, zato boš na tem oddihu na zabaven način raziskala, kako nežno stopiti v nove "čevlje".

ZVEČER se boš spomnila dneva, ki je za tabo in z najlepšimi sončnimi zahodi pozdravila noč, ki prihaja. Ob druženju, deljenju svojih doživljanj in plesu se bo zgodil najlepši del tvoje zgodbe oddiha- integracija in povezovanje. 

Zelo pomemben del tvojega oddiha je, da delaš na sebi v svojem tempu. To pomeni, da se pridružiš tistim praksam in delavnicam, ki te pokličejo, lahko pa dneve preživiš tako kot želiš sama- ob bazenu, na izletu ali v postelji.

JOGA PRAKSE:
*Raziskovanje mobilnosti sklepov
*Zgradi močen zunanji fokus (drishti)
*Poglobi zavedanje telesa
*Samo dotik in nežna joga
*Svet chi gong-a

 KREATIVNA ART TERAPIJA:
*Bilateralno risanje za sproščanje stresa
*Risanje za čustveno osvobajanje
*Vodeno pisanje dnevnika
*Izdelovanje kolaža
*Izdelovanje unikatne skupinske slike

HRANA  ZA  DUŠO

Pregrešno dobra hrana izpod rok mojstra Simona, je za marsikoga eden izmed glavnih razlogov, da se vedno znova vrača na naše oddihe.

Postregli ti bomo z bogatim, zdravim in okusnim brunch-em. Okusila boš bogato lokalno kulinariko, kot so paella, tapasi, sveža morska hrana in zelenjava. Kako se ti sliši počasi pečen jajčevec, mariniran v miso omaki, s čičeriko in semeni granatnega jabolka? Se ti cedijo sline? Super! Simon komaj čaka, da razvaja tvoje brbončice!

Za teh pet dni na oddihu z nami, ne boš rabila niti enkrat pomisliti: "Kaj bom pa danes kuhala?"

Večina obrokov je veganskih in vegetarianskih.

NASTANITEV

Lahko izbereš med sobo z enojno posteljo ali zakonsko posteljo. Delila jo boš s prijateljico ali drugo udeležensko oddiha. Cena sobe je na osebo. 

ENOJNA POSTELJA Z ZASEBNO KOPALNICO: 970 eur (early bird) in 1098 eur (polna cena).

ZAKONSKA POSTELJA Z ZASEBNO KOPALNICO: 930 eur (early bird) in 1078 eur (polna cena).

Vse sobe imajo zasebno kopalnico in so opremljene z skrbno izbranimi naravnimi materiali lesa, bambusa in ratana. Postelje so zelo udobne, z visoko kvalitetnimi vzmetnicami. Mehka in naravna posteljnina ter brisače so vključeni v ceno.

Vse sobe imajo pogled na jezero, vrt ali gore. Brezplačen internet je dostopen skozi celotno posest.

OKOLICA

Vila Ki2B se nahaja le 1 km stran od idilične vasice Los Romanes in je le 25 min vožnje stran od plaže Torre del Mar. Jezero Vinuela te vabi, da ga raziščeš na sup-u ali se udeležiš sup joge. Če rada hodiš, je le 8 km peš poti do čudovitega budističnega centra Kalachakra. Barvito mesto Malaga, s svojo bogato kulturo, simpatičnimi trgovinicami in pregrešno dobro hrano, je le 45 min vožnje stran. Če želiš nadaljevati svoje potovanje, je to idealna izhodiščna točka za znani kulturni trikotnik "Cordoba, Granada & Sevilla".

Vila leži v andaluzijskem gorovju, ki nam nudi prijetne poletne temperature, do 30 stopinj. 

Z veseljem smo ti v pomoč za vsa vprašanja, ki jih imaš v zvezi z okoliškimi atrakcijami, saj želiva, da izkusiš Španijo v vsej svoji lepoti.

 

“Lahko pohvalim vse, magično lokacijo, čudovito vodene vadbe in seveda slastno Simonovo kuharsko mojstrovino. Lahko pa tudi povem, da sem na eni izmed popoldanskih sprostitvenih jog, doživela totalni odklop, ki ga ne morem primerjati niti z eno znano izkušnjo.” NATAŠA P.

Iz lastnih izkušenj veva, da je odločitev za udeležbo na takem oddihu lahko velika, tako iz vidika dela na sebi kot finančno. Zato z veseljem s tabo skočiva na klic, ki ti bo vzel le 10 minut in odgovoriva na vsa tvoja vprašanja!

VAREN PROSTOR TI BOMO DRŽALI:

Tinkara Končar

Tinkara je po izobrazbi diplominrana plesalka in celostna učiteljica joge (1000+ ur vroče terapevtske joge, 500+ ur vinjasa joge, 80+ vinjasa krama joge).  Svet je najprej prepotovala preko plesnih odrov, nato pa z vodenjem različnih joga praks vse od Amsterdama, Danske in Švedske, do Indije, Tajske in Havajev. Po vrnitvi v Slovenijo, je spoznala Simona in skupaj z njim odprla Tinks Yoga center. Prostor z močno in srčno skupnostjo, kjer so se ljudje v trenutku počutili kot doma. Njene prakse joge so usmerjene v bolj nežen, terapevtski način, ki vključuje osnove joge za podporo vsakodnevnim funkcijam telesa, chi gong, prakse samo masaže in osnove joga filozofije. Uči, da je bistvo joga prakse v tem "Kaj čutim?" namesto "Kako izgledam?" in te na zabaven način spodbuja, da raziskuješ dele sebe, v katerih že dolgo nisi bila. 

Na oddihu bo vodila joga prakse, meditacije, pranajamo in tehnike za sproščanje.

Tanja Kovačič

Tanja je po izobrazbi kreativna in zvočna psihoterapevtka, ki dela na področju zmanjševanja stresa, tesnobe in (ne)prijetnih občutkov. Njena strast je raziskovanje notranjega sveta preko starodavnih in modernih kreativnih tehnik, psihologije in nevroznanosti. Večino svojih življenjskih in delovnih izkušenj je pridobila v tujini. Od študija umetnosti v Benetkah, do vodenja galerij in umetniških dražb na luksuznih čezoceankah. V Avstraliji je zaključila tudi študij Intermodalne kreativne psihoterapije in vodila individualne ter skupinske terapije. Iz lastnih izkušenj ve, da delo na sebi ne rabi vedno biti težko, lahko je tudi zabavno, igrivo in lahkotnejše. Njene zvočne terapije pa te popeljejo v svet globokega počitka, brezčasnega prostora in stika z dušo.

Na oddihi bo vodila kreativne delavnice, zvočne kopeli in obrede.

Simon Zorin

Simon je strasten popotnih in diplomiran gastronom z več kot 20-letnimi izkušnjami na področju kulinarike in cateringa velikih dogodkov- joga oddihi, poroke in sprejemi na ambasadah v tujini. Vsako leto na oddihih skrbi za božansko kulinariko in pri tem vedno upošteva, da so sestavine ekološke! Zelo rad se povezuje se z lokalnimi kmeti ter proizvajalci, zaradi njegove srčnosti in odprtosti ga ljudje v hipu vzljubijo in vzamejo za svojega. Njegove jedi so velikokrat razlog, zakaj se udeleženci vračajo nazaj. Še vedno čakamo, da napiše knjigo receptov, saj je to ena izmed najbolj pogostih želja naših gostov!

Na oddihu bo skrbel za brunch, večerje in vmesne prigrizke ter pijačo.

KAJ JE VKLJUČENO?
 • 5 dni, 4 noči

 • Polpenzion lokalnih in domačih dobrot

 • Prigrizki skozi ves dan

 • 5 jutranjih praks joge

 • Tematske dnevne meditacije

 • Kreativne art delavnice

 • 2 zdravilni zvočni kopeli

 • Obred ob ognju

 • Vsi joga pripomočki (podloge, kocke, bolsterji...)

 • Restorativna joga "Bolj ljubeče do sebe"
 • Releasing within darilo dobrodošlice

 • Privatni bazen

 • Zunanji tuši

 • Brisače in posteljnina

 • Pralnica

 • Avtomat za kavo

 • Concierge

 • Brezplačen Wi-fi

KAJ NI VKLJUČENO?
 • Letalska karta
 • Prevoz od letališča do posesti (in nazaj)
 • Masaža z Bieke
 • Zavarovanja za tujino

POMEMBNE INFORMACIJE! Lahko vam priporočimo taxi službo za prevoz iz letališča do lokacije oddiha. Okvirna cena transporta iz letališča do posesti je 17 eur v eno smer, če je taxi poln (6 ljudi). Če želiš najeti avto, te lahko usmerimo kam na letališču. Okvirna cena je 60 eur/ dan. Ustvarili sva zaprto Whatsapp skupino (klikni tukaj), znotraj katere se lahko  začnete spoznavati in povezovati za prevoz. 

Najbližje letališče je Malaga Airport (50 minut od lokacije). Za rezervacijo letalskih kart te lahko povežemo z REM TRAVEL  potovalno agencijo, s katero sodelujemo že leta. Toplo priporočava tudi sklenitev zavarovanja za riziko odpovedi – vedno bolje, če si v današnjih časih pripravljena na vse!

Ker je oddih mednarodni, se ga lahko udeležijo tudi tujci. V primeru, da se prijavi več kot 1 udeleženec iz tujine, bo oddih delno v angleškem jeziku. 

Mnenja udeležencev

“Priporočam vsem, ki ste tik pred izgorelostjo! Ko sem odšla na oddih sem vedela, da potrebujem čas zase. A šele na oddihu sem začutila, kako zelo je bil ta čas potreben. Takšni dogodki te dvignejo in spomnijo, da smo mi najpomembnejša oseba v svojem življenju.”

 

- Katja Ž. -

 “Všeč mi je bilo, da je vključenih veliko aktivnosti in različnih delavnic. Rada pa imam tudi prosti čas, ki je vmes. Jaz vedno odidem z nečim novim zase, novim samozavedanjem, hvaležnostjo, napolni me s toplino in srčnostjo. Lahko sem jaz jaz in taka sem sprejeta.”

- Manja p. -

Možno je plačilo na dva ali več obrokov. Vse se da dogovoriti 🙂

polna cena od 12. MARCA
1078-1098 €
Vprašali ste naju

Stopi z nama v stik

@releasing.within

*Z vpisom podatkov se strinjate z našo politiko zasebnosti

Zasebnost in piškotki | Splošni pogoji poslovanja | © 2023 releasingwithin | Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.

Prijava na oddih

Po oddaji prijave, le-to potrdiva v najkrajšem možnem času.

V kolikor ne prejmeš potrdila v roku 24. ur, pokukaj v promocije in vsiljeno pošto, kamor se lahko skrije najin odgovor ali nama piši na info@releasingwithin.com.

Če prijavljaš 2 ali več oseb, izpolni obrazec za vsako osebo posebej.

Rezerviraj svoje mesto

Vnesi svoje ime in priimek, email naslov in v sporočilu napiši na katero prakso/ praznovanje se prijavljaš (uvodna ura art terapije, joga prakse, zvočna terapija, praznovanje rojstnega dne, itd.) ter morebitna druga vprašanja, ki jih imaš za naju. 

Po prejetju tvojega sporočila, ti odgovoriva v najkrajšem možnem času.