BREZPLAČNE UVODNE URE

JOGE S TINKARO

Namen vnaprej formiranih joga skupin zaprtega tipa je, da se ustvari varen in intimen prostor.
To pomeni, da jogo prakticiraš v skupini istih ljudi, skozi obdobje dveh mesecev.
S tem boš izkusila večjo povezanost in domačnost.

Četrtek, 7. in 14. september 2023

Joga loft, Cimermanova ulica 10

Prišel je čas nove sezone skupinskih joga praks. Moja namera je, da vsak teden tempo giba in diha umirimo. Naš joga loft je magičen podstrešni prostor, z veliko svetlobe, ogromno lesa in dovolj prostora za osem joga podlog.

Prakse bodo nežne in vključevale elemente funkcionalnosti (tehnike s katerimi podpreš vsakodnevno gibanje telesa), raziskovanje naravne telesne drže, globoke izdihe in umirjanje živčnega sistema. Včasih praksi dodam elemente chi-gonga in ostale tehnike, ki pomagajo uravnovestit telo, mental in čustva.

Pomembno je, da prideš na uvodno uro ter takšno prakso začutiš v svojem telesu in se odločiš ali je nekaj, kar ti v trenutnem življenjskem obdobju ustreza. Nato se bodo oblikovale večmesečne rredne skupine joge.

Če te takšna izkušnja pokliče, klikni na gumb spodaj. Prijaviš se lahko za skupino 7. ali 14. septembra.

LOKACIJA

V neposredni bližini joga lofta, je na voljo dovolj veliko makadamsko parkirišče. Parkiraš nasproti zdravstvenega doma Ljubljana-Polje. Od parkirišča je tri minute hoje do studija. Ko hodiš od parkirišča proti naši stavbi, bodi pozorna, ker Google maps včasih vodi na desno eno ulico prekmalu, ki je makadamska. Ta ni prava, ti zaviješ desno v naslednji ulici, kjer boš na koncu videla garažo brez fasade in z belimi okni. Za garažo je na levi strani stopnišče s svečkami, po katerem se sprehodiš čisto do vrha in prispela si do nas.

Mnenja udeležencev

“Vse od takrat, ko sem prvič prišla na jogo - delno prepričana, da joga pa že ni zame in da jaz v tem nikoli ne bom dobra- kako hitro se je to spremenilo! Le nekaj ur joge kasneje, je vodilo v radovednost tudi glede drugih stilov in počasi sem spoznala, da joga JE tudi zame. Verjetno najpomembnejša lekcija, ki mi je ostala je, "da je ok tako kot je" in da "nič ni popolno". Mislim, da je bil to začetek tega, da sem potem dejansko začela delati na sebi in se bolj zavedati sebe kot osebe.”

- Lonja t. -

“Srečujem se s kroničnimi bolečinami in praksa, ki jo delam pri Tinkari, mi izjemno lajša te bolečine.”

- Nina p. -

“Če imaš službo v kateri se nenehno nekaj dogaja, je veliko dražljajev, ljudi, zvokov in rabiš konkretno pomiritev, je joga s Tinkaro, točno to kar iščeš!”

- Katarina m. -

Vprašali ste naju

Stopi z nama v stik

@releasing.within

*Z vpisom podatkov se strinjate z našo politiko zasebnosti

Zasebnost in piškotki | Splošni pogoji poslovanja | © 2023 releasingwithin | Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.

Prijava na oddih

Po oddaji prijave, le-to potrdiva v najkrajšem možnem času.

V kolikor ne prejmeš potrdila v roku 24. ur, pokukaj v promocije in vsiljeno pošto, kamor se lahko skrije najin odgovor ali nama piši na info@releasingwithin.com.

Če prijavljaš 2 ali več oseb, izpolni obrazec za vsako osebo posebej.

Rezerviraj svoje mesto

Vnesi svoje ime in priimek, email naslov in v sporočilu napiši na katero prakso/ praznovanje se prijavljaš (uvodna ura art terapije, joga prakse, zvočna terapija, praznovanje rojstnega dne, itd.) ter morebitna druga vprašanja, ki jih imaš za naju. 

Po prejetju tvojega sporočila, ti odgovoriva v najkrajšem možnem času.