Zvočna terapija

“Zvok je zdravilo prihodnosti.”

- Edgar Cayce

Se ti zdi, da ves čas hitiš in tudi ko se ustaviš, ne veš, kaj bi sama s seboj? Si želiš v svoje življenje vnesti prakso, ki ti bo omogočila, da se končno globoko spočiješ?

Danes smo z nezdravimi vibracijami (wifi frekvencami) prepleteni na vsakem koraku in tvoje telo in um potrebujeta več kvalitetnega počitka, ki pa ga je čedalje težje doseči. Zato potrebuješ redno prakso, ki ti nudi zares globok počitek. Pri zvočni terapiji si v varnem prostoru pokrita z mehko odejo in tvoja glava počiva na blazini. Samo zapreš oči, se sprostiš in prepustiš, da te zdravilni zvoki popeljejo v prostor med budnim in spečim stanjem, kjer se aktivirajo procesi samozdravljenja. 


Zvočna terapija je oblika frekvenčnega celjenja, ki deluje direktno na energijske centre - čakre, telesne celice in možganske valove. 

Zakaj zvočna terapija? Medtem, ko si ti v stanju globokega počitka, zvok potuje točno tja, kjer so fizične, mentalne in čustvene blokade ter jih začne sproščati. Čut za zvok je edini vir tvojega zaznavanja, ki aktivira celoten del možganov naenkrat. Doživljaš ga na dva načina: preko psihoakustike, ki je poslušanje zvoka in vibroakustike, ki je čutenje vibracij zvoka. 

PSIHO-AKUSTIKA je doživljanje zvoka iz zunanjega vira skozi ušesa in direktno vpliva na tvoj živčni sistem, srčni utrip in splošno počutje.

VIBRO-AKUSTIKA
vstopi direktno v telo in ima močnejši in globlji učinek vse do celičnega nivoja. To najbolje dosežemo z lastnim glasom in mrmranjem in pa s polaganjem terapevtskih inštrumentov direktno na telo, kot so tibetanske sklede in zvočne vilice. Deluje kot notranja masaža organov, mišic, tkiv in kosti, sproži hitrejše celjenje in regeneracijo.

Inštrumenti, ki jih boš izkusila so tibetanske posode, gong, zvočne vilice, šamanski bobni, glinena flavta, pomirjajoča stresala, zvončki in ostalo.

Zvočna terapija ti pomaga:

  • Postaviti telo nazaj v ravnovesje

  • Regenerirati in razstrupiti telo

  • Hitro umiriti um in celoten živčni sistem 

  • Znižati nivo stresa, tesnobe in napetosti v mišicah

  • Zvišati nivo energije, koncentracije in miselnih procesov

  • Odpravljati čustvene blokade in olajšati izražanje čustev

  • Zmanjševati ali popolnoma odpraviti kronične bolečine, zato jo ponekod umeščajo v medicinske učbenike, kot najbolj optimalna oblika zdravljenja kroničnih bolečin

*Zaradi močnih učinkov zvočna terapija ni primerna zate, če imaš: epilepsijo, parkinsonovo bolezen, resno bolezen srca in ožilja (vstavljen srčni vzpodbujevalnik), resno duševno bolezen (shizofrenija, disociativna motnja identitete, paranoidna motnja).

* Terapevtski inštrumenti se ne smejo polagati direktno na specifičen del telesa, če imaš tam kovinski vsadek (vijaki, ploščice) ali če si noseča. Lahko se polagajo na ostale dele in okoli telesa, kar je za nosečnice še posebno blagodejno. 


Zvočno terapijo lahko izkusiš v naslednjih oblikah:

Skupinska

Vsak četrtek zvečer potekajo redne prakse zvočne terapije “GLOBOK POČITEK in REGENERACIJA” v prostoru, ki ima zaradi lesa odlično akustiko in toplino. Skupine so majhne, največ 8 ljudi. Ker se inštrumente med terapijo tudi polaga na tvoje telo, je skupinska zvočna terapija ‘terapija z dodano vrednostjo’, ki jo ponavadi izkusiš le na individualnih urah.

Vsako zvočno potovanje je drugačno. Začne se z namero, vodeno meditacijo ali vizualizacijo, dihalnimi vajami ali petjem enostavnih manter. Vse to je skrbno izbrano in sestavljeno na podlagi energij in vplivov planetov na ta dan.

Prispevek za enkraten obisk je 25€, lahko pa se odločiš za enega od treh paketov, ki jih lahko izkoristiš v obdobju 2 mesecev:

1. REGENERACIJA: 8 x zvočnih terapij = 120€ (15€/obisk)
2. RAVNOVESJE : 4 x zvočne terapije = 72€ (18€/obisk)
3. SPROSTITEV : 2 x zvočni terapiji = 40€ (20€/obisk)

ZAČETEK: 4. september 2023 - BREZPLAČNA UVODNA URA

LOKACIJA

Joga loft, Ljubljana- Vevče

CENA

25€/obisk ali zakup paketa

LOKACIJA

vsak četrtek
19:00 - 20:15

Individualna

Individualna zvočna terapija je globinsko in personalizirano zdravljenje, ki poteka na vseh nivojih - fizičnem, mentalnem, čustvenem in duševnem. 

Največkrat se ljudje odločijo za to vrsto terapije, ko poizkusijo ostale, bolj tradicionalne metode zdravljenja, a ne dobijo želenih rezultatov. Individualna obravnava je priporočljiva, če izkušaš večje ali dolgotrajnejše težave, ali pa če si preprosto želiš bolj poglobljene izkušnje, ki jo je z besedami težko opisati. V primeru migren, kroničnih bolečin, izgorelosti, nespečnosti, tesnobe, stresa, izražanju čustev, je zvok dokazano eden najbolj učinkovitih zdravilcev. 

Na začetku preko pogovora določiš jasno namero terapije, ki je vključena v vodeno meditacijo in se nadaljuje v zvočno terapijo. Za razliko od skupinske, se pri individualni terapiji večino časa polaga inštrumente na specifične dele telesa, ki globinsko aktivirajo celjenje vse do celičnega nivoja. Deluje kot notranja masaža, pri kateri močno čutiš vibracije v notranjosti telesa. Je kot potovanje v pravljične svetove vibracij, barv in vizij.

LOKACIJA

Joga loft, Ljubljana - Polje ali na domu

LOKACIJA

Joga loft, Ljubljana - Polje ali na domu

CENA

Enkraten obisk: 55€
Paket 6 x terapij: 295

CENA ZA PARE

Enkraten obisk: 85

ČAS IZVAJANJA

75 min (15 min pogovora + 60 min zvočne terapije

ČAS IZVAJANJA

90 min

PRIJAVI ME NA BREZPLAČEN KLIC

Če želiš delati na svoji osebni rasti še na kakšen drugačen način, si poglej ostale možnosti:

Stopi z nama v stik

@releasing.within

*Z vpisom podatkov se strinjate z našo politiko zasebnosti

Zasebnost in piškotki | Splošni pogoji poslovanja | © 2023 releasingwithin | Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.

Prijava na oddih

Po oddaji prijave, le-to potrdiva v najkrajšem možnem času.

V kolikor ne prejmeš potrdila v roku 24. ur, pokukaj v promocije in vsiljeno pošto, kamor se lahko skrije najin odgovor ali nama piši na info@releasingwithin.com.

Če prijavljaš 2 ali več oseb, izpolni obrazec za vsako osebo posebej.

Rezerviraj svoje mesto

Vnesi svoje ime in priimek, email naslov in v sporočilu napiši na katero prakso/ praznovanje se prijavljaš (uvodna ura art terapije, joga prakse, zvočna terapija, praznovanje rojstnega dne, itd.) ter morebitna druga vprašanja, ki jih imaš za naju. 

Po prejetju tvojega sporočila, ti odgovoriva v najkrajšem možnem času.